• 2017.12.18.

Ipari szagtalanító rendszer – Gyakori kérdések

Ipari szagtalanító rendszer – Gyakori kérdések

Ipari szagtalanító rendszer – Gyakori kérdések 1024 683 Aqua - Nivo Kft.

Szagtalanító rendszer beüzemeltetését fontolgatja? Ha megjelennek a szagok, hamar felmerül a szagtalanítás igénye. Új ügyfeleink sokszor hasonló kérdésekkel keresnek meg minket. Ezekből gyűjtöttünk össze egy csokorral, hogy segítsük a tájékozódást.

Mit tegyek, ha a telephelyemen, éttermemben vagy üzletemben szag keletkezik, és a dolgozóim vagy a közelben élők panaszkodnak?

Ipari szagtalanító rendszerElőször mindenképpen az a legfontosabb lépés, hogy megtaláljuk a szag forrását. Sokszor az újonnan megjelenő kellemetlen szag oka egy meghibásodás vagy helytelen működés (pl. egy lyukas kémény, elrepedt cső, rothadó alapanyagkészlet). Kis utánajárással a szag felszámolható, a további károk megelőzhetőek.

A rendes működés eredményeként is keletkezhetnek rossz szagok. Például ha egy állati és növényi maradványokat befogadó komposztáló telepen időnként elviselhetetlen szag van, az azt jelenti, hogy a komposztáló kiválóan működik. Azonban a környéken három település teljes népességének elmegy az étvágya tőle, és ez ellen várhatóan lépéseket is fognak tenni bűzszennyezés miatt – hacsak nem lép időben.

Ha a szag nem meghibásodás miatt van, egy szagtalanító rendszer segíthet a megszüntetésében. Keressen fel minket, hogy mielőbb megtaláljuk a megfelelő megoldást a problémára. Az Önnel egyeztetett időpontban szakértőink a helyszínen megvizsgálják a problémát, felveszik a telephellyel és a szagkibocsátás forrásával, módjával kapcsolatos legfontosabb információkat, hogy Önnek a legmegfelelőbb és költséghatékony szagtalanítási technológiát tudjuk ajánlani.

Írja meg nekünk  néhány szóban a problémát, amivel szembesült ITT >

Mi a menete egy szagtalanító rendszer telepítésének?

Minden ügyfelünk problémája sajátos, és arra specializálódtunk, hogy kezeljük az Ön helyzetét is, bármennyire is egyedi.

Először telefonon, vagy írásban mondja el nekünk, hogy mi a problémája, milyen szagot kell felszámolnunk! Miután megértettük az Önnél felmerült helyzetet, egyeztetünk a nemzetközi szakértői panelünkkel, és közösen megoldási alternatívákat dolgozunk ki. Ez után ajánlatot teszünk Önnek a telepítendő rendszerre és az ahhoz kapcsolódó működtetési feltételekre.

Ha kiválasztottuk a megfelelő megoldást, jön a szerelvények térbeli elhelyezésének és az infrastruktúrához való kapcsolódásának a kérdése (hová kerül a központi szagtalanító berendezés, hol lesz praktikus a vezérlőpanel elhelyezése, honnan kap áramot és vizet a rendszer, hol fussanak vezetékek, szükséges-e a rendszer téleisítése stb.). Egyeztetjük Önnel azt az időpontot, amikor az gyártás, szolgáltatás működését a legkevésbé zavarja telepítési folyamat. Ez a legtöbb esetben nem több 2 munkanapnál.

A telepítés végén megtanítjuk Önnek és a munkatársainak kezelni a szagtalanító rendszert.

Éttermet/büfét/kifőzdét üzemeltetek, és a konyhából elszívott levegő szagára panaszkodnak a környék lakói. Van olyan megoldás, amivel nem kell újjáépítenem a konyhát, és nem kell korlátoznom a nyitvatartásomat se?

Igen, az Ön esetében is van megfelelő szagtalanító eljárás! A Labiotest Zephiro UTS rendszerét kifejezetten éttermeknek alakították ki úgy, hogy a szagtalanító rendszert egyszerűen lehessen hozzákapcsolni a szagelvezető rendszerhez, és megszüntesse a szagokat. Más eljárásokhoz képest Ön számára ez azt jelenti:

  • gyorsan történik a telepítés
  • nem kell újratervezni és átrendezni a konyhát
  • kis helyet foglal
  • bárhol elhelyezhető
  • kitűnően semlegessít a konyhában keletkező mindenféle szagot

Az ilyen rendszerek esetében rendkívül fontos az előzetes légtechnikai tervezés és kalibrálás, hogy időtálló és hatékony legyen.

Kérje helyszíni felmérésünket és ingyenes tanácsadásunkat, hogy mielőbb segíthessünk!

Mit tehetek állampolgárként egy üzem, gyár vagy étterem engem zavaró szaghatásai ellen?

Van lehetőség a hatóságok segítségét kérni, akik a céget a megfelelő technológiák használata, és a szaghatás megszüntetése felé fogják terelni. A lakossági bejelentés menetéről részletesen ebben a cikkben írtunk. >

Szakembert keresek, aki a lakásomban, háztartásomban beszereli, javítja a kazánt, bojlert, fűtést vagy vízhálózatot. Jó helyen járok?

Az AQUA-NÍVÓ Kft. speciális ipari szagtalanító rendszer biztosításával foglalkozik, ami nem teszi lehetővé a lakossági fűtési és vízes rendszerek javítását. Válasszon a környezetében dolgozó háztartási megoldásokkal foglalkozó víz-, gáz- és fűtésszerelő szakemberek közül. A kiválasztásnál ügyeljen arra, hogy olyan szakemberre bízza a feladatot, aki a szakszerű felmérés után érthetően el tudja Önnek magyarázni, hogy milyen munkát kell elvégeznie, milyen eszközökre lesz szükség, és előre tudják egyeztetni a szolgáltatás árát. Ez a profizmus záloga.