Rólunk

Aqua-Nívó Víz- és Hőtechnikai Kft. Cégtörténet

Horváth Imre, a cég ügyvezetője vegyésztechnikusi szaktudását mindig a jövő trendjeinek szentelte. Az 1980-as évek végén akkor kezdett el a földgáz-alapú fűtési technológiákkal foglalkozni, amikor Magyarországon ez még egyáltalán nem volt elterjedt. A 1990-es években már aktívan dolgozott lakossági és ipari fűtési rendszerek telepítésén, szervizelésén, tisztításán és átalakításán.

1997-ben három tulajdonossal és egy további alkalmazottal megkezdte a munkát az Aqua-Nívó Kft., és a cégvezető hamar felismerte, hogy a nagy ipari üzemeknek tudja a cég a legnagyobb segítséget nyújtani a fűtési, a vízellátási és a légtechnikai rendszerek szerelésében és kivitelezésében. A cég 2002 óta folyamatosan megújítja ISO 9001 minősítését .

Ma már a cégnek 7 alkalmazottja van, és a profi fővállalkozói kivitelezés érdekében számos szakértő beszállítóval tartja a kapcsolatot. Az ipari szagtalanító rendszerek segítenek olyan üzemi működést kialakítani az ügyfeleinknek, ami a dolgozók és a környezetükben élő lakosok számára is feltűnés- és szagmentes, és biztosítja a zavartalan munkát.

Cégünk az alábbi tanúsítványokkal rendelkezik: MSZ EN ISO 3834-2:2006, Dok1, Dok2, Dok3

Rólunk mondták