Szolgáltatások

Ipari szagtalanítás és légtisztítók

Cégünk, az Aqua-Nívó Kft. az ipari szagtalanítás és szagközömbösítés szakértője. Olyan cégek számára nyújtunk 21. századi technológiai megoldásokat, amelyek tevékenysége során kellemetlen szagok képződnek. 10 éve a világhírű Labiotest technológia kizárólagos magyarországi képviselőiként a szagtalanítás minden ipari szegmensére kiterjedő megoldásokkal rendelkezünk a fizikai és a kémiai alapú neutralizálás és levegőtisztítás témakörében.

szagtalanitas szolgáltatások

Ipari kazánok

Ipari és saját felhasználású, otthoni kazánok, hőátadó berendezések, hőcserélők, nyomástartó edények telepítését, javítását, karbantartását és tisztítását is vállaljuk.

További részletek »

Vízkezelés, vízlágyítók

Vízkezelés, szűrés, vízlágyítás, vastalanítás, fordított ozmózis berendezések telepítése. Vízlágyító berendezések beüzemelése, javítása, karbantartása.

További részletek »

Légtechnikai berendezések

Légtechnikai berendezések — kompresszorok, ipari szellőzőrendszerek, légkondícionálók — javítását, karbantartását, különböző technológiákkal történő tisztítását is vállaljuk.

További részletek »

Csőhálózatok karbantartása

Csőhálózatok szerelése, csőhálózatok szerelése rozsdamentes kivitelben, élelmiszeripari-, gyógyszeripari minőségben is, javítás, karbantartás. (víz-, fűtés-, levegő-, gáz-, csatornahálózat)

További részletek »

Projektek tervezése, kivitelezése

A kisebb, karbantartó munkálatok mellett cégünk teljes körű tervezést és kivitelezést is vállal. Keressen fel minket, mondja el, milyen problémára keres megoldást, és megtaláljuk az Önnek legmegfelelőbbet.

További részletek »

veszélyesfolyadék-tárolók

Veszélyes folyadék tárolók

Éghető, maró, veszélyes folyadékok és olvadékok tároló létesítményei helyszíni technológiájának szerelését, javítását, szivárgásvizsgálatát, tisztítását és időszakos vizsgálatát egyaránt vállaljuk.

További részletek »

Szeretne egy jó ajánlatot kapni? Esetleg valami egyedi igénye lenne?

Akkor keressen meg minket, hogy személyreszabott válaszokat adhassunk!