Felszámoljuk a szagot.
Nem elfedjük.

Kellemetlen szagok a privát szféránkban

Sajnos mind a vidéki, mind a nagyvárosi élettér bőven tartogat szagforrásokat. Vidéken az állattartás, mezőgazdasági üzemek, gyárépületek, a nagyvárosokban pedig jellemzően a különböző éttermek, vendéglátó egységek tudják megkeseríteni az ott lakók mindennapjait. Hála a legújabb kutatásoknak és az ezeken alapuló fejlett technológiáknak, ma már nem kell “elfogadnunk” ezt a tényt, hiszen környezetbarát és hihetetlenül hatásos megoldások állnak rendelkezésünkre.

ipari szagtalanitas buz

Éttermi konyhák mint szagforrások

Bármilyen gusztusos és finom is legyen a végeredmény a tányéron, az étel ipari mennyiségben történő előállítása bizony nem túl kellemes szagokkal jár együtt. Hogy ez szükségszerű-e? Szerencsére nem.

Megoldásaink

Hála a fejlett, olasz technológiának, tervező és kivitelező szakembereink olyan rendszert képesek kiépíteni, amely nem pusztán elfedi a szagot, hanem csapdába ejtve a kellemetlen szagokat árasztó molekulákat, valóban megszünteti a szagot. Jelenleg ez a legfejlettebb technológia, ha ipari szagtalanításról van szó, amely a szagokat elpusztítja, de az emberi környezetre és élővilágra semmilyen káros hatást nem gyakorol.

Válassza a professzionalizmust!

Ipari szagforrások

Állatfarm, nagy gyár, húsfeldolgozó üzemek — sokan pontosan tudják, milyen büdös lehet az élet melletük. Szerencsére ma már nem kell kompromisszumot kötni — a szagtalan lakókörnyezet és az üzem is megaradhat.

Megoldásaink

Mivel az ipari és üzemi szagok nagyon különböző úton juthatnak ki az emberi környezetbe, az ipari szagtalanítás mindig gondos előtervezést igényel. Szakembereink kiszállnak a szagforrás helyén, majd kidolgozzák az adott hely számára leginkább megfelelő szagtalanító mechanizmus. Az adott üzem komplexitásának figyelembevételével egy olyan rendszer kerül implementálásra, amely sem a dolgozók, sem a lakókörnyezet, sem pedig a környezeti élővilág állapotát nem veszélyezteti, a szagokat viszont kíméletlenül felszámolja.

Megbízhatóság

Cégünk több évtizedes tapasztalattal és ennek megfelelően több ezer elégedett ügyféllel rendelkezik.

Időtálló megoldások

Büszkék vagyunk rá, hogy a legfejlettebb olasz, környezet- és emberbarát technológiát használjuk.

Elégedett partnerek

A szagtalanító mechanizmus kiépítése után ügyfeleink legnagyobb része a rendszeres karbantartásban is számít ránk.

Garancia munkáinkra

Egyszerűen megfogalmazva: addig nemfejezzük be a munkát, amíg a szagokat végleg föl nem számoltuk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

Adja meg elérhetőségeit az alábbi űrlapon, és felkeressük Önt!