• 2022.07.12.

Szervíztechnikus munkatársat keresünk

Szervíztechnikus munkatársat keresünk

Szervíztechnikus munkatársat keresünk 1024 683 Aqua - Nivo Kft.

Ipari rendszerek telepítéséhez, karbantartásához szervíztechnikus munkatársat keresünk.

Munkavégzés helye: országos (szombathelyi telephellyel)

Közel 25 éves múlttal rendelkező magyar tulajdonban lévő cégünk ipari rendszerek kivitelezésével, többek között ipari légtechnikával és ipari szagtalanítással foglalkozik, az országban egyedülálló és kizárólagos technológiával. 

Ebben a munkakörben a cső és légtechnikai, valamint ipari szagtalanító berendezések telepítése és karbantartása a feladatod, melyet az ország teljes területén végeztek. Minden megbízás más, az egyedi munkák és helyszínek, biztosítják a változatos munkavégzést. 

A cégben lehetőséged van elmélyíteni a szerelési tapasztalataidat, dolgozhatsz sokat látott szakikkal és fiatalokkal egyaránt. A közös bennük, hogy minden projektet a legnagyobb gondossággal és precízséggel oldanak meg. Nincs lehetetlen! 

A kiváló munka elvégzéséhez elengedhetetlen a modern technológia és a kiváló minőségű szerszámok, amelyet biztosítunk számodra is.

Előny, ha van csőszerelésben jártasságod, de nem szükséges. Amennyiben műszaki területen van tapasztalatod, a többire mi megtanítunk.

Amennyiben bizonyítottan jó eredményekkel rendelkezel a múltban, élvezheted a cég által biztosított stabil hátteret, anyagi biztonságot és a magas minőségű munkát, ahol számítanak rád.

Ha szeretnél ennek a kiváló csapatnak a része lenni, akkor az alábbi címre várjuk önéletrajzodat: info@aquanivokft.hu